Nu är det snart exakt två år sedan jag skickade manuset till tryck. Konservativ revansch blev inte någon ekonomisk succé för mig personligen, men jag är fortfarande stolt över slutresultatet och anser att boken hade förtjänat mer uppmärksamhet. För att fira detta inofficiella tvåårsjubileum väljer jag nu att lägga ut hela boken som pdf.

Texten är i samma skick som då den gick i tryck för sommaren 2014, inklusive några smärre skönhetsfläckar. På det stora hela anser jag att analysen håller och att jag i Konservativ revansch lyfte fram viktiga aspekter av de senaste decenniernas politiska utveckling i Sverige, och Fredrik Reinfeldts politiska arv, som jag hävdar fortfarande inte beaktas i tillräckligt stor utsträckning i den offentliga debatten. Det senaste året har jag haft anledning att omvärdera min syn på nyliberalismen (i synnerhet i samband med att jag nyligen skrev en kandidatuppsats i historia om tidig svensk inblandning i denna rörelse) och ifrågasätta några tidigare slutsatser kring nyliberalismens syn på frihetsbegreppet. Men i övrigt anser jag att boken alltjämt håller och är väl värd att läsas från pärm till pärm.

Här är inlagan om 330 sidor. God läsning!

Konservativ Revansch | Joakim Broms

Uppdatering 2018-01-27

Gillade du boken? Visa din uppskattning: Klicka på länken här nedan och skicka valfritt belopp till mig via Paypal. (För att hjälpa de villrådiga är beloppet förinställt på anspråkslösa 50 kronor, men skicka gärna mer, eller mindre…)

Ja, självklart vill jag ge ett bidrag

Eller beställ ett tryckt exemplar via kontaktformuläret eller mejla mig. Priset är blott 150 kronor + frakt.

Share